Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek
     "Kunststof kozijnen, ramen en deuren uit eigen fabriek geleverd (en montage) aan bedrijf en particulier."

Glasdelende roeden is het glas: kruisroeden.


Kruisroeden

Kruisroeden (spijltjes in het glas) kent iedereen. Wij plaatsen de roeden in de isolatieruit tussen de 2 ruiten in de spouw. Voordeel ten op zichte van opzet roeden of opplak roeden is dat het eenvoudig ramen zemen is en er geen vuil of aanslag op de roeden zelf komt. Gelijke of ongelijke vakverdelingen zijn mogelijk. Met ongelijke roede verdeling is het mogelijk om kozijn stijlen te imiteren.

Stolpraam naar binnendraaiend met kalfrooster boven de ramen. Ongelijke Roeden in het glas    Huiskamer kozijn vlak profiel S8000 met ongelijke roeden tussen het glas    Stolpraam, creme met donkergroen en roeden in het glas. profiel S8000 NL     Een detail van roeden in het glas
1 en 2: Ongelijke roeden verdeling zodat de roeden kozijnstijlen imiteren.
3: Gelijke roeden verdeling
4: Detail van roede in glas spouw


Verschillende soorten roeden:

- Standaard: dit zijn de gewone roeden die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn: bruin, wit, creme en groen ,2 kleurig en zelfs met een renolit houtnerf structuur. Ook is er nog keuze uit de breedte: 18mm, 26mm, en 45mm breed.

- Stil sprosse: deze roeden zijn 10mm breed en buisvormig en zijn leverbaar in alle kleuren en geanodiseerd in de kleuren: loodkleur, goud, zilver, middelbrons, donker brons. Donker geanodiseerd geeft een imitatie glas in lood.

- Aluminium afstands houders worden gebruikt bij opzet of opplak roeden om te voorkomen dat er tussen de binnen en buiten roede niets zichtbaar is.

Kruis roeden tussen het isolatie glas 18mm wienersprosse
Kruis roeden tussen het isolatie glas 18mm wienersprosse


Kruis roeden tussen isolatie glas 45mm
Kruisroede van 45mm breed.Gerelateerde Pagina's:
Dubbel HR++ glas -- Glas in Lood -- Glaslatten Kozijnen

(c) Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek beginpagina -- Contact Formulier