Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek
     "Kunststof kozijnen, ramen en deuren uit eigen fabriek geleverd (en montage) aan bedrijf en particulier."

Massieve Lage Onderdorpels


Geen kunststof doorlopende Onderdorpels

De meeste fabrikanten van kunststof kozijnen gebruiken het kunststof kozijn profiel als onderdorpel voor een deur of openslaande tuindeuren. Bij deze manier, welke overigens het de goedkoopste en snelste is... is de opstap vaak hoog en word het rubber en de bovenkant van de dorpel snel beschadigd en vies.

Massief Kunststof Imitatie graniet dorpel gebruiken wij standaard voor iedere voor en achterdeur    Massief Kunststof Imitatie graniet dorpel met doorlopende aanslag voor aansluiting lood of iets dergelijks

Wij gebruiken als onderdorpel van voor, achter en openslaande deuren, standaard een graniet / marmer imitatie (optie is zwart) lage dorpel van massief kunststof, welke nooit hoger is dan 4a5 cm. Voordeel is dat het sterker is als gewoon hardsteen en beter te verwerken dan producten als Holonite. De dorpel kan vrijwel gelijk worden gehouden met de afgewerkte vloer zodat er een minimale opstap drempel is.

Detail van openslaande deuren met zijlichten en uitgevoerd met Holonite onderdorpel. Kleur is RAL 9001 creme met Houtnerf    Detail van onderdorpel, Holonite   

Voordelen van onze kunststof massief dorpel


Dit laatste punt word op onderstaande foto duidelijk gemaakt. Onder de dorpel is een extra dorpel naadloos aangesloten zoals in de oude situatie met de granieten dorpel. Dit is veel mooier dan een stuk lood of een kunststof paneeltje.

Extra forse onderdorpel ter vervanging van graniet onder dorpelGerelateerde Pagina's:
Draai kiep ramen -- Kunststof Deuren -- Glasvelzel onderdorpel

(c) Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek beginpagina -- Contact Formulier