Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek
     "Kunststof kozijnen, ramen en deuren uit eigen fabriek geleverd (en montage) aan bedrijf en particulier."

Bedrijfs en algemene informatie


Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek is een familie bedrijf gevestigd in Hazerswoude-Rijndijk in Zuid Holland tussen Alphen a/d Rijn en Leiden vlak aan de Oude Rijn, centraal gelegen in de randstad tussen Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

We leveren sinds 2000 door heel Nederland en Belgie (Vlaanderen) kunststof kozijnen, ramen en deuren aan particulieren en voornamelijk kleine aannemers / timmerbedrijven. Wij kunnen in een grote regio montage van de gevelelementen verzorgen samen met de afwerking en kleine verbouwingen als dakkapellen, aanbouwen of een dakopbouw.

Naast kozijnen leveren wij ook alle bijkomende producten zoals rolluiken, screens, insectenwering ect. Of het project een klassieke of moderne uitstraling moet hebben, wij kunnen het realiseren.

Visie:

Wij streven ernaar altijd de beste kwaliteit en mooiste kozijnen te leveren en proberen ons enthousiastme over te brengen door op onze internet pagina te laten zien wat we maken, leveren en toepassen. De persoonlijke en flexibele benadering van klanten en vaste afnemers met transparante en duidelijke informatie vinden wij belangrijk. Gezien de jarenlange samenwerking met onze vaste afnemers en positieve mond op mond reclame word dit gewaardeerd. Met moderne manieren van communiceren hebben we geen moeite.

Onze toeleveranciers zijn stuk voor stuk van het A merk en niet gekozen op de laagste prijs maar op degelijkheid, kwaliteit en service. Hiermee kunnen wij als klein bedrijf een goede prijs / kwaliteit verhouding hanteren maar zijn zeker geen prijsvechters.

Bedrijfspand van Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek    De montage ruimte waar de scharnieren, het draaikiep mechanisme ect. worden gemonteert    Een overzicht van de werkplaats van zwetsloot kunststof kozijnen fabriek, hier worden alle kozijnen, deuren, ramen, schuifpuien, rolluiken ect. geproduceert


Geschiedenis:

In Juni 2000 kreeg Theo Zwetsloot na 25 jaar als eenmanszaak in het centrale verwarmings en loodgieters werk zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Samen met zoon Mike, die net van school kwam en ook iets wilde ondernemen zijn ze begonnen met de productie van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in eigen fabriek te Hazerswoude (nabij Leiden en Alphen a/d Rijn). In het, bij de woning behorende "leegstaande" pand van 350m2, werd geinvesteerd in solide machine's. In het begin bleef het CV werk erbij maar dat werd steeds minder. Mike en Theo werken goed samen in de werkplaats en doen daarnaast alle administratie en boekhouding ook zelf.

In 2004 werd de montage overgenomen door onze vaste monteurs. Tevens werd het duitse Gealan kozijnprofiel vaste leverancier.

Vanaf 2006 is Maco onze vast leverancier voor hang en sluitwerk.

Half 2007 is de volautomatische CNC frees machine in gebruik genomen.

In 2008 wil Theo rustiger aan gaan doen en gaan de meeste activiteiten langzaam over naar Mike. Natuurlijk blijft Theo betrokken bij bepaalde beslissingen en helpt hij ook als dat nodig is.

Begin 2010 werd Theo ernstig ziek en overleed 16 Mei 2010 op 55 jarige leeftijd.

In Juni 2010 is de eenmanszaak veranderd in een VOF. Met zijn vieren zetten we het bedrijf voort zoals Theo dat gewild zou hebben en naar de ideeen van Theo. Ook kunnen we rekenen op de steun van Hennie om het familie bedrijf "compleet" te maken.

December 2011 was er de mogelijkheid de bedrijfsruimte uit te breiden na het vrijkomen van naastgelegen bedrijfspand en is er een showroom gemaakt waar de meest voorkomende situaties zijn opgesteld.

Vanaf Februari 2012 een extra medewerker in de productie.

November 2013 is door de toenemende vraag van particulieren iemand aangetrokken voor de verkoop en opdracht begeleiding.

In Januari 2014 is het Belgische Profialis de vaste leverancier voor kunststof kozijnprofielen. Tevens uitbreiding in de montage met een ervaren monteur.

Maart 2014 word de Houtlook verbinding mogelijk door aanschaf van diverse machines voor deze verbindings techniek.

Begin 2015 zijn de montage werkzaamheden in een aparte onderneming ondergebracht.

Juli 2015 word Gealan weer de vaste leverancier van kozijn profielen.

Feb 2016 is de productie van schuifpuien door de toenemede vraag onder gebracht in een dochter onderneming.

Aan wie leveren wij:

 • Aannemers (Groot en klein), dealers, zzp'ers, montage bedrijven. Alleen leveren, bezorgen mogelijk.
  Wij leveren door heel Nederland en Belgie (Vlaanderen)

 • Particulieren: alleen leveren zonder montage, scherpe alleen leveren prijzen, bezorgen en inmeten mogelijk.
  Meer info over "doe-het-zelf" kozijnen vind u hier: Zelf kunststof kozijnen monteren
  Wij leveren door heel Nederland en Belgie (Vlaanderen)

 • Particulieren: met montage / plaatsing en binnenafwerking. Dit gebeurd door onze eigen vaste vakmensen welke jarenlange ervaring hebben en de klus van offerte tot oplevering kunnen regelen.
  Regio's: Leiden, Alphen a/d Rijn, Woerden, Nieuwegein, Rotterdam, Spijkenisse, Alkmaar, Amstelveen, Purmerend.

We zijn gespecialiseerd op het direct uit de fabriek leveren van kunststof ramen aan (kleine) aannemers en particulieren in de doe-het-zelf sfeer tegen scherpe prijzen, goede kwaliteit en snelle levertijden. Het blijkt dat de combinatie van leveren (zonder montage) tegen scherpe prijzen, snelle levertijden en goede kwaliteit kozijnen voor veel bedrijven in de branch vaak niet mogelijk is, daarom richten wij ons hier volledig op.

Bij iedere levering is een montage handleiding bijgesloten

Hier is een dealer van ons openslaande deuren aan het monteren, openslaande deuren, inbraak veilig, in alle soorten, kleuren, maten mogelijk    Ouderwetse schuif/verhuisramen maken wij ook


Montage kunststof kozijnen door Zwetsloot of zelf uitbesteden

Het is in een grote regio mogelijk dat wij de kunststof kozijnen, ramen en deuren leveren inclusief montage door onze eigen ervaren montage ploeg met garantie op de montage en extra isolatie maatregelen bij de aansluitingen op de gevel. Daarnaast verzorgen wij de binnenafwerking, het afvoeren van oude materialen en het plaatsen van een vensterbank aan de binnenkant en raam dorpel stenen (waterslagen) aan de buitenkant.

Ook kunnen wij dakkapellen casco of compleet afgewerkt leveren en monteren en kleine verbouwingen zoals een aanbouw of dakopbouw uitvoeren.

Buiten ons werkgebied kunt u overwegen de montage uit te besteden aan uw eigen aannemer of timmerbedrijf in de buurt of ons vragen naar een afnemer van onze kozijnen bij u in de buurt.

Stelkozijn monteren voor kunststof kozijnen in bedrijfs kantoor gebouw Stelkozijn gereed voor montage van kunststof kozijn Kunststof Kozijn geplaatst in Nieuwbouw woonhuis / kantoorgebouw in aanbouw


Wat maken wij:

Kijk voor een overzicht hiernaast in de blauwe menu's

Kunststof Hefschuifpui 4 delig Kunststof Kozijnen met draaikiep ramen erin De montage ruimte waar de scharnieren, het draaikiep mechanisme ect. worden gemonteert


Wat maken / doen wij niet:


Werkwijze: van aanvraag tot oplevering

Voor de doorloop van een aanvraag tot de uiteindelijke bestelling en oplevering doorlopen wij onderstaande stappen:
 • Klant doet een aanvraag via bovenstaande kanalen of doet showroom bezoek.
 • Wij plannen thuisbezoek voor opname en advies.
 • Enkele dagen later word de offerte toegestuurd.
 • Eventuele vervolg afspraak in de showroom of thuisbezoek voor nadere toelichten of aanpassingen.
 • Opdracht via bovenstaande kanelen.
 • Afspraak voor inmeten word gemaakt en laatste wijzigingen worden doorgenomen.
 • Bevestiging + eventuele aanbetaling word toegestuurd.
 • Nodige materialen worden besteld en planning word gemaakt.
 • Montagedatum word in overleg voorgesteld.
 • Elementen worden door ons geproduceerd.
 • Indien nodig contact ter bevestiging datum/tijd en werkvolgorde.
 • Monteurs (en inmeter 1e uren) komen op afgesproken datum de montage uitvoeren.
 • Laatste dag word oplevering gedaan en eventuele vervolgafspraak gemaakt voor bijkomende opleverpunten en/of extra optie's.
 • Na oplevering word eindfactuur toegestuurd.

Renovatie:

In de renovatie, voornamelijk bij particulieren word er steeds meer kunststof toegepast. Mede doordat het vrijwel onderhoudsvrij en duurzaam is en de prijzen in de meeste gevallen lager of gelijk zijn aan houten of aluminium kozijnen. De laatste generatie kunststof kozijnen zijn niet meer te verglijken met de vlakke witte (woningbouw) kozijnen uit het verleden welke iedereen wel kent en ervaren worden als straatbeeld vervuilend. Kunststof kozijnen doen optisch niet meer onder voor hout en is technisch ver vooruit. Hierdoor zal de particuliere markt voor kunststof kozijnen steeds groter worden.

Voordeur met schuurdeur ernaast. Met mat glas   Een buitendeur met kozijnen en borstwering van binnenuit   Ramen vervangen, draaikiep, creme met groen, hr++ glas

Deur met erker raam vervangen   Kozijnen op de bovenverdieping   Slaapkamerraam, niet te zien dat het kunststof is  


Nieuwbouw:

In de nieuwbouw stijgt de vraag van de consument naar kunststof kozijnen sterk, in frankrijk lopen ze hier al sterk op vooruit. Hier word in de nieuwbouw inmiddels 80% van de van de woningen voorzien van kunststof kozijnen.
Met een marktaandeel van 54% is PVC in Duitsland vr hout (26%) en aluminium (20%) het belangrijkste materiaal voor de vensterproductie [bron: "Bau-Zeitung" 53 (1999) 5, pag. 60 v.v.]

In nederland is ook een stijgende lijn te zien. In de nieuwbouw scheelt het ook behoorlijk veel tijd en geld als er voor kunststof kozijnen word gekozen, omdat het eenvoudig (naderhand) gemonteerd kan worden. Wij stimuleren aannemers en bouwbedrijven kunststof toe te passen in de nieuwbouw en kunnen hierbij ondersteuning bieden in het bouwproces of wij nemen de de montage uit handen. Met kunststof kozijnen in de nieuwbouw kan de aannemer de concurrentie een stapje voorzijn.

Wij leveren door heel Nederland en Belgie (Vlaanderen)

Aanbouw zijgevel met 3 stuks 2 delige hef schuifpuien met aluminium omderdorpel. Schuivende delen in donkergroen met houtnerf     Aanbouw voorgevel met 1 deur en 2 stolpramen met roeden in glas Profiel S8000 met houtnerf     Aanbouw zijgevel: kozijn met 2x draaikiep en borstwering en achterdeur met 2 zijlichten
Nieuwgebouwde aanbouw aan bestaande woning. Profiel S8000 NL Plus

Bedrijfspand met kunststof kozijnen en deuren   Bedrijfspand met kunststof kozijnen en deuren   Bedrijfspand met kunststof kozijnen en deuren

Kunststof Kozijnen toegepast in Nieuwbouw, een kwekerij     Kunststof Kozijnen toegepast in Nieuwbouw, een kwekerij     Kunststof Kozijn geplaatst in Nieuwbouw woonhuis / kantoorgebouw in aanbouw


Milieu:

Ons kunststof zaagafval word ingezameld en gerecycled zodat er nieuwe kunststof profielen van gemaakt kunnen worden. De kern van de meeste profielen is gemaakt van gerecycled kunststof.

De rest van ons afval word zo veel mogelijk gescheiden ingeleverd, zodoende blijft er maar een klein deel grofvuil over wat betekend dat wij geen extra kosten hebben voor de afvoer hiervan. Door het digitaal versturen van post en het digitaal aansturen van de productie is ons papierverbruik minimaal.
Het Kunststof afval, dat bij de profielen leverancier (Gealan) word gerecycled

Garantie:

 • Op alle kozijnen, ramen en deuren geven wij een garantie van 10 jaar
 • Op montage geven wij een garantie van 10 jaar
 • Op glas geven wij een garantie van 10 jaar (breuk geen garantie)
 • Op hang en sluitwerk geven wij een garantie van 5 jaar op storingen niet veroorzaak door achterstallig onderhoud
 • Op kleur echtheid geven wij een garantie van 10 jaar


Levertijden:

Wij houden als levertijd gemiddeld 3 weken aan. Het kan voorkomen dat het wat sneller kan maar in de regel is deze tijd nodig om alles goed te regelen en af te werken. Speciale kleuren of combinaties kunnen iets langere levertijd zijn.

Spoed leveringen of snellere levertijden zijn uiteraard mogelijk omdat wij veel voorraad hebben en alles zelf produceren.
Voor onze vaste afnemers berekenen wij geen meerprijs voor spoed kozijnen.


Offerte's, Betaling en Bezorgen

 • Alle vermeldde prijzen op deze site zijn in euro's, zonder montage en bezorgen en exclusief BTW tenzij anders aangegeven

 • Offerte's zijn 2 maanden geldig, daarna in overleg.

 • Wij vragen een aanbetaling (i.v.m met bestellen glas en profielen afgestemd op klant) en het resterende bedrag bij aflevering / afhalen of na oplvering van de montage. Gezien de vele faillissementen en louche bedrijven/BV's is het percentage van de aanbetaling bij grotere bedragen in overleg met de klant.

 • De order kan na aanbetaling geannuleerd worden als wij nog geen glas/profielen hebben besteld. Zowel dan in overleg. Eventuele gemaakte kosten zoals inmeten, uitwerken kan naar redelijk uur tarief word berekend.

 • Mondelingen afspraken, keuze's of bedragen die niet schriftelijke zijn bevestigd kunnen niet worden gegarandeerd.

 • Download hier de PDF met onze leveringsvoorwaardenBezorgen

Wij bezorgen vanaf een bepaald totaal bedrag franco, dit staat standaard in de offerte vermeld. Als u onder dit franco bedrag zit kunnen tegen een kleine meerprijs bezorgen. Dit doen wij zelf omdat wanneer dit door een vervoersbedrijf word gedaan er grote kans is op beschading van kozijnen en glas.

De bus staat geladen om kozijnen af te leveren    De bus vanaf de achterkant om kozijnen af te leveren    De bus vanaf de zijdeur   


Ophalen

Uiteraard kunt u ook zelf uw kozijnen ophalen bij ons. Wij zijn altijd bereid om even te helpen met inladen. Het is raadzaam van te voren altijd even te bellen omdat wij vaak weg zijn om spullen weg te brengen en kozijnen in te meten ect.


Vervoer

Als u zelf uw kozijnen komt op halen houd er dan rekening mee dat u het een en ander aan beschermingsmateriaal meeneemt omdat de kozijnen niet verpakt of beschermd zijn. Makkelijk is bv: piepschuim, doeken en karton.
Heeft u een aanhangen dan is het mogelijk om de kozijnen plat te vervoeren, meerdere op elkaar is geen probleem.

Zelf gebruiken wij altijd de hieronder afgebeelde "spinnen" of snelbinders die in elke fietshandel wel te verkrijgen zijn om de kozijnen met vast te binden. Dit is beter en sneller als spanbanden die vaak ook weer losser gaan zitten.


De ringen losknippen zodat je meerdere lossen binders hebt. Bij halfords kosten deze spinnen ongeveer 3,50


Foto's en teksten op onze website.

Alle foto's en teksten zijn eigendom van Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek. Enkele foto's zijn door onze klanten toegestuurd met toestemming voor publicatie.
Wij plaatsen geen foto's of afbeeldingen van andere bedrijven zonder toestemming/bronvermelding.
Dezelfde foto's of teksten op andere websites of publicatie's zonder bronvermelding zijn onrechtmatig gekopierd.
Voor het gebruik van onze foto's en teksten op andere website's, folders of magazine's eerst schriftelijk toestemming vragen en bij plaatsing voorzien bronvermelding met link naar onze website (www.zkkf.nl).
Bij plaatsing van foto's of teksten zonder toestemming en bronvermelding behouden wij ons het recht hiervoor een factuur te sturen van 35 euro excl btw per foto of alinea tekst.


Adres Gegevens:

Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek (ZKKF BV)
Showroom en Fabriek

Rijndijk 316
2394 Ch Hazerswoude-Rijndijk
Tel: Tel. nr
E-mail: info@zkkf.nl
Internet : Http://www.zkkf.nl
BTW: NL862132708B01
KVK: 81544677
Bank: NL57 INGB 0009 2253 43

Facebook: Word volger


Betalings mogelijkheden (oa webwinkel)

Zwetsloot kent 3 mogelijkheden voor het afrekenen van uw webwinkel bestelling

Vooruit betalen www.zkkf.nl
U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer NL57 INGB 0009 2253 43 t.n.v.: ZKKF BV
Let op: vergeet niet uw ordernummer / factuurnummer te vermelden bij de betaling!

Paypal zkkf.nl
U betaalt electronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen acount te hebben bij PayPal.
Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

Ideal www.zkkf.nl
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons.